Galla 2018

Indlæg fra d. 13. april 2018


På Maribo Gymnasium afholdes der en gang om året gallafest. Det er en fest for alle på gymnasiet – både elever, personale og rektor deltager i denne fest.

Årets gallafest på Maribo Gymnasium var fredag d. 13. april 2018 rigtig flot gennemført i vaskeægte ”Winter Ball” stil med dertilhørende nomineringer. Alle var klædt i deres mest fantastiske kjoler og jakkesæt – og der var mange flotte ladies and gentlemen iblandt gæsterne.

Traditionen tro ankom 2hf’erne og 3g’erne med deres ledsagere på den røde løber foran gymnasiet i tidsrummet 15.30-18.00 i mange forskellige køretøjer – både limousiner, veteranbiler, hestevogne, indkøbsvogne, trailere og andre transportmidler blev kørt frem foran løberen. Festfotograferne var bestilt og stod klar ved ankomsten og til efterfølgende portrætfotografering.

Alle blev budt på en velkomstdrink og en storslået festmiddag. Efter festmiddagen blev der spillet op til både lancier og diskotek – alt sammen krydret med meget underholdende kåringer og nomineringer.

Der blev festet, og årets gallafest på Maribo Gymnasium var som altid en kæmpe succes.

 

Tilbage