MG’s introforløb for 1g’ere og 1hf´ere

På Maribo Gymnasium gør vi meget ud af, at de nye elever skal føle sig velkomne og lære de nye kammerater hurtigt at kende. Vi har et helt særligt introforløb på Maribo Gymnasium, som har til formål at skabe en balance mellem det faglige og det sociale. Derfor indeholder introforløbet både screeninger, fotografering, introduktion til IT-platforme og værktøjer, kreativ dag, hyttetur, idrætsdag og introfest.

Hytteturen går til Christianssæde Centret, og det er både en faglig tur og en såkaldt ”ryste-sammen” tur, hvor alle nye elever lærer hinanden at kende. Det er en ekskursion med mange gode og sjove oplevelser. 1g og 1hf-klasserne tager som regel af sted to klasser ad gangen i et døgn med deres team, intro elever fra 2g og elevrådet. Som ny elev bliver man udfordret udi det kreative og i en ny spændende verden – og derudover er der også tid til at lære hinanden at kende.

Idrætsdagen finder sted om fredagen efter hytteturen og involverer hele gymnasiet i et brag af en OL i syv-kamp. Om aftenen slutter vi alle af med en introfest på gymnasiet, hvor der blandt andet er sjov balkandans og diskotek. 1g’erne og 1hf´ere starter med at spise kl. 18.30 sammen med deres team, imens 2g’erne og 3g’erne ankommer efter middagen.