foto-luisa-og-kim

Lokalt talent har kvalificeret sig i Kemi OL.

Indlæg fra d. 6. januar 2017


Lokalt talent har kvalificeret sig i Kemi OL.

Luisa Pennacchio fra 3d på Maribo Gymnasium har som den eneste elev fra egnen klaret sig så godt i den første runde af Kemi OL, at hun er gået videre til den anden runde af Kemi OL, som foregår d. 27.-29. januar i København.

I alt deltog 451 elever fra 76 gymnasier i den første runde. 60 elever fra hele landet er gået videre, og Luisa Pennacchio fra 3d på Maribo Gymnasium skal repræsentere Lolland-Falster.

Luisa fortæller selv, at hun på baggrund af en to timer lang skriftlig prøve uden hjælpemidler er glad for at komme igennem nåleøjet. Det lokale talent vil, når hun har erhvervet sig sin studenterhue fra Maribo Gymnasium til sommer, gerne læse kemi på Københavns Universitet. Så det er en glimrende mulighed for at dygtiggøre sig og forberede sig på de videregående studier.

Talentkoordinator Kim Smidt-Nielsen fra Maribo Gymnasium er meget stolt af det unge talent, og nu vil han finde noget endnu mere udfordrende kemistof frem til Luisa, så hun kan forberede sig på den anden runde i Kemi OL i slutningen af måneden.

Gymnasiets Rektor Michael Levy Bruus ønsker på vegne af hele Maribo Gymnasium det unge talent tillykke med udtagelsen og held og lykke fremadrettet.

Tilbage