Andre råd

Caférådet
I caférådet er der plads til alle. I løbet af året bliver der afholdt 5 eller 6 caféer, som er bygget op om et tema. I år har vi eksempelvis haft FIFA-café, Olympisk Café, Påske Café – og selvfølgelig andre sjove temaer. Vi lægger stor vægt på sammenholdet i rådet, og derfor holder vi op til caféerne et par møder, hvor der ikke kun bliver grinet af de sjove ting, som vi finder på til café arrangementerne – men også af helt andre ting, som slet ikke omhandler café. Derfor er caférådet også et socialt råd.

Caférådet er dog også et seriøst råd, som sørger for at samle penge sammen til årets sidste caféaften, som er helt særlig. Denne café er nemlig altid en stand-up café, hvor vi får besøg af kendte standup komikere til stor morskab for alle. Den opgave tager vi caférådsmedlemmer altid seriøst, og den betyder meget for eleverne på MG.

Magnus Bæktoft (2d)

Gimlerådet
Gimlerådet står for fester, fællesskab og sjov på Maribo Gymnasium. Gimlerådet tager initiativ til og planlægger skolens fester. I Gimlerådet mødes vi et par gange før en fest, hvor vi tager stilling til festens tema, oppyntning, musik, bar og andre spændende ting, som skal ske under Gimlefesten. Som frivillig og medlem af Gimlerådet er du ansvarlig for og er med til at skabe vores gymnasiefester. Så hvis du synes, at du er fyldt med fest og glæde – samtidig med du vil være en del af et fedt sammenhold – så meld dig ind i Gimlerådet!

Formand for Gimlerådet, Cecilie Maria Pedersen (2c)

OD-rådet
På Maribo Gymnasium har vi gennem de sidste mange år kunne vise, at vi vil og kan gøre en forskel – ikke bare for os selv, men også for andre.

OD – Operation Dagsværk – er en landsdækkende organisation for gymnasieelever. Hvert år får vi elever mulighed for at bidrage på et aktuelt trængende område et andet sted i verden, og vi lægger skolebøgerne fra os én enkelt dag og bruger denne dag på at arbejde i frivillighedens tegn. Arbejdet kan være alt fra computerhjælp til have oprydning og børnepasning. Pengene, der bliver samlet ind, gives til årets valgte projekt, hvor det gennemføres over en årrække af den udviklingsorganisation, der står for projektet. Dette sker i samarbejde med lokale partnerorganisationer fra projektlandet. Tidligere har der blandt andet været fokus på afhjælpning af korruption i Sierra Leone samt fokus på homoseksuelles rettigheder i Kenya.
Det er dejligt, at vi på Maribo Gymnasium får mulighed for at gøre en forskel.

Ida Klausen (2c)