Donation 2

Maribo Rotary Klub donerer overskud til Maribo Gymnasiums Støtteforening

Indlæg fra d. 27. marts 2017


Maribo Rotary Klub donerede overskud til Maribo Gymnasiums Støtteforening

Mandag d. 27. marts 2017 blev eleverne på Maribo Gymnasium glædeligt overrasket, da de på en Fællessamling overværede Maribo Rotary Klubs donation på i alt 7.500 kr. til Maribo Gymnasiums Støtteforening.

Præsident for Maribo Rotary Klub Bente Kaspersen holdt en flot tale på gymnasiet, hvor hun fortalte om klubbens arbejde lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Bente fortalte gymnasieeleverne, at hun og klubben godt kender dem, og hun sagde: ”Vi ser jer i gadebilledet dagligt, vi hører om jer – og vi ved, at Maribo Gymnasium er fuld af pragtfulde elever. Dette vil vi i Maribo Rotary Klub gerne påskønne og har valgt at donere 7.500 kr. til jer – konkret til Maribo Gymnasiums Støtteforening, fordi vi gerne vil være med til at støtte gymnasiets unge til at have en god skolegang, så de med en ordentlig ballast kan komme videre i livet”.

Klubmester for Maribo Rotary Klub Flemming Møller Jensen supplerede præsident Bente Kaspersen, og han fortalte, at Maribo Rotary Klub har gode relationer til Maribo Gymnasium, og vi har hvert år udvekslingsstuderende, der med glæde gæster gymnasiet.

Maribo Rotary Klub holdt på sit julemøde i december 2016 et lotteri netop til fordel for Maribo Gymnasiums Støtteforening, og ved den lejlighed indkom i alt 7.500 kr., som blev overrakt til rektor Michael Levy Bruus. Rektor Michael Levy Bruus og repræsentant for Maribo Gymnasiums Støtteforening Marianne Christensen er glæder sig over donationen og vil sørge for, at beløbet bliver anvendt til fordel for Maribo Gymnasiums elever i henhold til vedtægterne for Støtteforeningen.

 

Tilbage