Kreativ Dag for 1g

Indlæg fra d. 25. maj 2021


På Maribo Gymnasium blev der fredag den 21. maj 2021 holdt en underholdende Kreativ Dag for 1g, hvor eleverne arbejdede med deres kreative fag billedkunst, drama og musik. Alle 1g’erne afslutter deres kreative fag nu, og i denne forbindelse fik eleverne arbejdet med deres afsluttende projekter. I billedkunst blev der udarbejdet flotte værker, i drama blev der øvet og fremført skuespil og i musik blev der leveret musikalske indslag til glæde for alle.

I løbet af dagen serverede gymnasiets kantine en velsmagende frokost for 1g-eleverne, og om eftermiddagen var der et caféarrangement, hvor klasserne blev underholdt med smukke selvkomponerede musiknumre ved 1g musikholdet og deres musiklærer Aske Glasius Lange. Derudover var der arrangeret en særdeles underholdende Kahoot, og efterfølgende sørgede de to 1g-elever Emil Sønderskov Hansen og Hjalte Flygering for i bedste DJ-stil at spille lidt god musik.

Julie Kirstejn Liljenberg fra 1a var rigtigt glad for skolens initiativ til at gennemføre den Kreative Dag, og hun udtaler: ”Jeg synes, at det er rigtigt godt at arbejde i flere timer med drama, hvor vi har levet os ind i roller og har grinet meget. Jeg tænker, at jeg er blevet dygtigere til mine replikker, og det har helt klart styrket sammenholdet. Det er virkeligt godt, at gymnasiet har arrangeret denne dag for os.”

Uddannelsesleder Christel Jeldorf sender en stor tak til alle medvirkende. ”Alle har bidraget positivt til at skabe en god dag for eleverne, og der blev naturligvis taget højde for Covid-19 smitterisikoen, og derfor var arrangementet i år anderledes end de forrige år. Eksempelvis var eleverne inddelt klassevis, der blev holdt afstand og der blev sprittet af. Ydermere var alle eleverne forinden blevet testet for Corona. En stor tak til eleverne, de kreative lærere, rengøringspersonalet, kantinepersonalet og servicepersonalet for at yde en flot indsats for at give 1g-eleverne en god Kreativ Dag under de nuværende omstændigheder.”

Tilbage