Velkommen til nye elever på MG


Velkommen til Maribo Gymnasium

 Maribo Gymnasium bød mandag d. 08.08.2022 velkommen til både nye elever og fortsætterelever, og i skolegården blev alle mødt af smukt solskinsvejr og Dannebrog, som var hejst i dagens anledning.

I alt startede 58 nye 1g-elever og 38 1hf-elever på Maribo Gymnasium, og i skolens kantine stod introeleverne, klasselærerne, vejlederne og rektor Michael Levy Bruus klar til at tage godt imod alle de nye elever.

Derudover startede ydermere 21 elever på den gymnasieforberedende 10. klasse GYM10, og det er glædeligt, at samarbejdet med Maribo Skole også i år kan blive et springbræt for de unge til en gymnasial uddannelse på Lolland.

Introelever fra 2g og 2hf samt klasselærere fra 1g og 1hf havde forberedt sig på at tage godt imod de nye elever, og i de næste uger er der på gymnasiet lagt et helt særligt introprogram, som tager højde for elevernes trivsel og introduktion til skolen. Der vil være en række sammenrystningsøvelser for de nye elever på Maribo Gymnasium, hvor der både vil være balkandans, idrætsdag, fællestime med forfatter René Dahl Andersen, introfest og meget mere. Maribo Gymnasium ønsker alle elever en fantastisk opstart!

Tilbage