Galla på Maribo Gymnasium 2015

Galla på Maribo Gymnasium

Indlæg fra d. 20. april 2015


På Maribo Gymnasium afholdes der en gang om året gallafest. Det er en fest for alle på gymnasiet – både elever, personale og rektor deltager i denne fest.

Årets gallafest på Maribo Gymnasium var fredag d. 17. april 2015 rigtig flot gennemført i The Great Gatsby stil med dertilhørende nomineringer. Alle var klædt i de mest fantastiske kjoler og dress – og der var flere flotte udklædte som Leonardo Di Caprio, Toby Maguire og Carey Mulligan iblandt gæsterne.

3g’erne ankom med deres ledsagere på den røde løber foran gymnasiet ved 17.00-tiden. Traditionen tro ankom 3g’erne i mange forskellige køretøjer – både limousiner, veteranbiler, indkøbsvogne, trailere og andre transportmidler blev kørt frem foran løberen. Festfotograferne var bestilt og stod klar ved ankomsten og til efterfølgende portrætfotografering.

Alle blev budt på en velkomstdrink og en storslået festmiddag. Efter festmiddagen blev der spillet op til både lancier og diskotek – alt sammen krydret med meget underholdende kåringer og nomineringer.

Der blev festet, og årets gallafest på Maribo Gymnasium var som altid en kæmpe succes.

Tilbage