Offentliggørelse af eksamen 2020

Indlæg fra d. 7. maj 2020


Torsdag den 7. maj 2020 kl. 15.00 blev eksamensplanen offentliggjort på Maribo Gymnasium. Vejret var skønt, og offentliggørelsen foregik i år, helt atypisk, i skolegården. Der var hjemkøbt drikkevarer og et hav af små chips poser, så festligheden omkring afgangsklasserne kunne bevares bedst muligt – den usædvanlige Corona situation til trods.

Skolegården blev til lejligheden sektioneret med henblik på at sikre god afstand, hvilket var aftalt med naboskolen Borgerskolen. Arrangementet var naturligvis helt lovligt og var afstemt med det nationale Corona-center og koordineret med politiet.

Mange elever på gymnasiet var traditionen tro meget spændte på offentliggørelsen af eksamen, og Tenna Mears Petersen (3a) udtaler: “Jeg var lidt nervøs, men jeg er glad for, at Maribo Gymnasium holder fast i at give os afgangselever så festlig og tryg en ramme som muligt omkring eksamensoffentliggørelsen og afslutningen. Det er helt klart mere festligt at få offentliggjort eksamensplanen sammen med alle kammeraterne – fremfor virtuelt – for så kan man også se hinandens reaktioner. Det viser også, at skolen tager vores eksaminer og afslutning seriøst. Det er dejligt, at skolen holder så godt som muligt fast i traditionen.”

Tilbage