Andre råd

Caférådet

I caférådet er der plads til alle. I løbet af året bliver der afholdt 5 eller 6 caféer, som er bygget op om et tema. I år har vi eksempelvis haft FIFA-café, Olympisk Café, Påske Café – og selvfølgelig andre sjove temaer. Vi lægger stor vægt på sammenholdet i rådet, og derfor holder vi op til caféerne et par møder, hvor der ikke kun bliver grinet af de sjove ting, som vi finder på til café arrangementerne – men også af helt andre ting, som slet ikke omhandler café. Derfor er caférådet også et socialt råd.

Caférådet er dog også et seriøst råd, som sørger for at samle penge sammen til årets sidste caféaften, som er helt særlig. Denne café er nemlig altid en stand-up café, hvor vi får besøg af kendte standup komikere til stor morskab for alle. Den opgave tager vi caférådsmedlemmer altid seriøst, og den betyder meget for eleverne på MG.

 Caferådsformanden

Gimlerådet

Gimlerådet står for fester, fællesskab og sjov på Maribo Gymnasium. Gimlerådet tager initiativ til og planlægger skolens fester. I Gimlerådet mødes vi et par gange før en fest, hvor vi tager stilling til festens tema, oppyntning, musik, bar og andre spændende ting, som skal ske under Gimlefesten. Som frivillig og medlem af Gimlerådet er du ansvarlig for og er med til at skabe vores gymnasiefester. Så hvis du synes, at du er fyldt med fest og glæde – samtidig med du vil være en del af et fedt sammenhold – så meld dig ind i Gimlerådet!

 Gimlerådsformanden