På Maribo Gymnasium afholdes der en gang om året gallafest. Det er en fest for alle på gymnasiet – både elever, personale og rektor deltager i denne fest. Og som eleverne siger: Det er ’the biggest event of the year’.

Årets gallafest på Maribo Gymnasium var fredag d. 22. marts 2019 rigtig flot gennemført i vaskeægte Hollywood stil med dertilhørende nomineringer. Alle var klædt i deres mest fantastiske ’dresses and suits’ – og der var mange flotte ladies and gentlemen.

Traditionen tro ankom 2hf’erne og 3g’erne med deres ledsagere på den røde løber foran gymnasiet i tidsrummet 15.00-18.00 i mange forskellige spændende køretøjer – både limousiner, veteranbiler, sportsvogne, hestevogne, indkøbsvogne, busser, trailere, cykler og andre transportmidler blev kørt frem foran løberen. Festfotograferne var bestilt og stod klar ved ankomsten og til efterfølgende portrætfotografering.

Alle blev budt på en velkomstdrink og en storslået festmiddag. Efter festmiddagen blev der spillet op til både lancier og diskotek – alt sammen krydret med meget underholdende kåringer og nomineringer.

Der blev festet, og årets gallafest på Maribo Gymnasium var som altid en kæmpe succes.

Næste gallafest på Maribo Gymnasium er fredag d. 24. april 2020.