Velkommen til Maribo Gymnasium


Maribo Gymnasium bød onsdag d. 11.08.2021 velkommen til både nye elever og fortsætterelever. Alle eleverne blev i strålende solskinsvejr budt velkommen i skolegården af Dannebrog.

I alt startede 80 nye 1g-elever og 48 1hf-elever på Maribo Gymnasium, og i skolens kantine stod introeleverne, lærerne og rektor Michael Levy Bruus klar til at tage godt imod alle de nye elever.

Mandag d. 09.08.2021 startede ydermere 21 elever på den gymnasieforberedende 10. klasse GYM10, og det er glædeligt, at samarbejdet med Maribo Skole også i år kan blive et springbræt for de unge til en gymnasial uddannelse på Lolland.

Introelever fra 2g og 2hf samt klasselærere fra 1g og 1hf havde forberedt sig på at tage godt imod de nye elever, og i de næste uger er der på gymnasiet lagt et helt særligt introprogram, som tager højde for både elevernes trivsel og Covid-19 smitterisikoen. Der vil være en række sammenrystningsøvelser for de nye elever på Maribo Gymnasium, hvor der både vil være balkandans, idrætsdag, introarrangement og meget mere. I det hele taget tilstræber gymnasiet at gennemføre så mange aktiviteter for alle elever som muligt, da Maribo Gymnasium vægter elevernes trivsel højt.

Maribo Gymnasium ønsker alle elever, såvel nye elever som fortsætterelever, en fantastisk opstart!

Tilbage